Antinori Bramìto del Cervo Chardonnay

In luxe 1 fles kist
Voor de liefhebber van de perfecte Chardonnay, want dat is deze Bramito del Cervo van Antinori. Elegantie kenmerkt deze wijn, een hele fraaie neus met tropisch fruit en een kleine houttoon. Maar smaak overtreft de neus, een elegante en zachte smaak met mineralen heeft een mooie balans, een schitterende structuur en delicaat hout in de afdronk. Wauw! Dit geschenk is verpakt in een luxe houten geschenkkist.

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: 21,03 Incl. BTW: 25,45

Je spaart 51 tonnetjes bij het kopen van dit product

Bijkomende informatie

Artikelnummer 4969-1
Wijnkaartnaam Bramìto del Cervo Chardonnay
Land Italië
Regio Umbrië
Jaargang 2017
Druif Chardonnay
Lagering Deels in roestvrijstalen tanks, Deels op eikenhouten vaten
Temperatuur 8 - 10°C
Bewaarpotentie Op dronk en nog 2-4 jaar na het oogstjaar te bewaren
Wijn & Spijs Stevig genoeg om goed samen te gaan met een keur aan vis- en lichte vleesgerechten.
Sluiting Schroefdop
Smaak Romig en elegant wit
Alcohol 13%

Antinori Bramìto del Cervo Chardonnay

De naam Bramito betekent ‘de brul van het hert in de bronstijd’. Cervo is het Italiaanse woord voor hert. Cervara was de koosnaam van één van de Monaldeschi familileden welke rond 1300 de scepter zwaaide over Castello della Sala.
Strogele kleur met groene highlights. Het bouquet is fruitig met een zuiver Chardonnay karakter, tropisch fruit en dan vooral ananas, mooie vanilletonen en wat toast.
De elegante en zachte smaak met mineralen heeft een mooie balans, een schitterende structuur en delicaat hout in de afdronk.

Awards

  • Delicate chardonnay voor de échte liefhebber!

Over Antinori

Wie in Italië 'wijn' zegt, zegt 'Antinori'!. Deze familie maakt al meer dan zes eeuwen wijn. Met respect voor tradities van het Toscaanse land houden al 26 opeenvolgende generaties Antinori zich hiermee bezig. Het is het oog voor traditie en innovatie die het huis Antinori heeft gemaakt tot wat het nu is: de top van Italië.

Ontdek Antinori