Wijn events

Wijn events

In je online wijnontdekkingsreis adviseren we je op vele manieren, zodat je thuis ten volle van je wijn kunt genieten. Maar er is meer! Je kunt onze wijnen ook tijdens vele events proeven. Waar je bijvoorbeeld de wijnmaker ontmoet, profiteert van speciale aanbiedingen, of geniet van de wijn in combinatie met een diner bij een restaurant.

Wijnproeverijen
Elk jaar organiseren we twee grote wijnproeverijen waar je ruim 60 wijnen kunt proeven en zo nieuwe favorieten ontdekt. Interessant voor zowel een beginner of een echte connaisseur. Ontdek hieronder de proeverijen en andere wijnevents die we voor komend jaar op de planning hebben staan.

Als eerste geïnformeerd worden over de events? Join our List!

Meet The Winemakers: 18-19 mei

Stel je voor: je kan de maker van je favoriete wijn ontmoeten. De eerste editie van Meet The Winemakers vind dit najaat plaats, waar je samen met de wijnmaker hun wijnen kunt proeven en je kunt genieten van de beste verhalen direct van de bron!

Meld je aan!

Antinori proeverij thuis!

Kennismaken met de icoonwijnen uit Italië van de wereldberoemde Antinori familie, zoals de Tignanello, Cervaro en Solaia? In een privé-proeverij leer je deze wijnen pas echt kennen onder het genot van de mooiste verhalen. Alleen op aanvraag!

Vraag informatie aan

Boschendal VIP tasting

Beeld jezelf in onder een eeuwenoude eik op het Boschendal estate in Franschhoek, genietend van de allerbeste Boschendal wijnen. Klinkt goed hè? Kunnen wij voor je organiseren! Laat ons via onderstaand formulier je reisdata weten en wij regelen de rest.

Geniet in Zuid-Afrika

Meet The Winemakers 2e editie

Tijdens de tweede editie van Meet The Winemakers komen er weer wijntalenten naar Nederland om je de wijnen van het najaar te laten proeven. Doe ideeën op voor je kerstdiner, wijn als relatiegeschenk of natuurlijk voor jezelf!

Save the date!